Revision er ikke altid lovpligtig, men en rigtig god ide​

Revision

Bækkelund Revision er specialiserede i at revidere enkeltmandsvirksomheder og mindre anpartsselskaber med og uden revisions-pligt. 

Uanset om du er et selskab eller ej, er det en rigtig god ide at få en revisor til at se dit regnskab igennem, inden du afleverer det til Skat.

Som oftest har du tjent pengene til revisorregningen, alene på de fra-drag du ikke vidste, du kunne udnytte. Oven i hatten får du en god og kvalificeret sparringspartner, som du kan bruge i den daglige drift. 

Hos os er gode råd nemlig ikke dyre, men en del af den service vi tilbyder.

​Budgetter

Et godt og realistist budget er et styreredskab, som kan få afgørende betydning for din virksomheds udvikling. Både i gode og dårlige tider.

Går det godt, er det redskabet til at få styring på din likviditet ved f.eks. ansættelse af nye medarbejdere, oprettelse af filialer, indkøb tillager eller andre store investeringer.​

Går det skidt er det afgørende, at du overfor banken kan dokumentere præcist, hvordan du forventer udviklingen i din virksomhed vil blive.

Uanset, så er et godt budget det enste redskab du har, til at udnytte dine kreditmuligheder i banken.

Få mere at vide

Ønsker du yderligere information om vores ydelser, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 20 76 85 20 eller udfyld formularen og lad os ringe dig op.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

BÆKKELUND REVISION ApS

Granvej 37, 5540 Ullserslev

CVR: 21627992

Telefon: 20 76 85 20

E-mail: thomas@baekkelundrevision.dk